Pubquiz met quizmaster op locatie

Pubquiz op uw evenement

De pubquiz is een ideaal uitje voor uw personeelsfeest, vrijdagmiddagborrel of voor uw vereniging. Ga op een laagdrempelige, verrassende en niet al te serieuze manier met elkaar de strijd aan over de meest uiteenlopende onderwerpen. De Quizmeester zorgt voor originele vragenrondes die ludiek worden afgewisseld en vol enthousiasme gepresenteerd worden. 

Pubquiz in uw café?

Een pubquiz is een perfect evenement voor in uw café. U spreekt een breed publiek aan, het is laagdrempelig en het kan regelmatig georganiseerd worden zonder dat het saai wordt. Vele cafés gingen u al voor! De quiz heeft een originele insteek en wordt met veel enthousiasme gepresenteerd. Met de op maat gemaakte quizzen van De Quizmeester slaat u meerdere vliegen in één klap: uw zaak zit vol op een misschien wel 'stille' avond, u bindt potentiële nieuwe klanten aan u en bovendien is het niet ongebruikelijk om inschrijfgeld aan deelnemers te vragen. Met andere woorden: de avond betaalt zichzelf terug!

Welke soorten quizzen zijn er?

Klassieke pubquiz

Er is keuze uit verschillende soorten quizzen. De klassieke pubquiz lijkt in eerste instantie veel op de pubquiz zoals de meeste mensen die kennen. De Quizmeester zou De Quizmeester niet zijn als ook deze variant niet in een origineel jasje wordt gestoken: geen enkele ronde is hetzelfde, iedere ronde heeft weer een andere insteek. Zo is er bijvoorbeeld een plaatjes- en een muziekronde. Maar ook een 'lijstjesronde', 'bruggetjesronde', '50/50-ronde', 'koppelronde'  en nog veel meer. De presentator neemt uw publiek de hele avond mee langs de meest uiteenlopende categorieën.

multimedia pubquiz

De multimedia pubquiz  is een pubquiz die visueel wordt begeleid door veel filmpjes, afbeeldingen en geluidsfragmenten. De vragenrondes hebben ieder een eigen thema en worden op originele wijze afgewisseld met interessante, hilarische en actuele weetjes. Het is voortdurend  interactief en verrassend. Denk bijvoorbeeld aan: 10 populaire vakantiebestemmingen, waar liggen ze? Of 10 drankmerken, welke ken je?

Pubquiz met livemuziek

Een pubquiz met livemuziek is een unieke combinatie. De Quizmeester zorgt samen met een vier of vijfkoppige band voor een dynamische en gezellige avond waarbij originele quizvragen worden gecombineerd met de meest uiteenlopende muziek. De deelnemers kiezen zelf welke nummers de band speelt en tegelijkertijd spelen ze op ludieke wijze in op de vragen die gesteld worden. Uiteraard blijft het na afloop van de quiz nog wel even gezellig. Klik hier voor meer informatie over de pubquiz met livemuziek.

Wat kost een pubquiz?

De prijs voor een pubquiz is van veel factoren afhankelijk. Welke soort quiz wilt u spelen? Wat is de reistijd en afstand? Is er al beeld- en geluidsapparatuur aanwezig op locatie? Hoe lang duurt de quiz? 

Toch kunnen we ons voorstellen dat u benieuwd bent naar een prijsindicatie voor u contact opneemt. Hieronder vindt u een prijsindicatie. Wilt u een op maat gemaakte offerte voor uw evenement, schroom niet en vraag het hier geheel vrijblijvend aan!

Prijsindicatie (ex. btw)

🎤: Klassieke pubquiz

🕙: Avondvullend 

 

35 personen: €13 p.p. 

50 personen: €10 p.p. 

100 personen: €8 p.p. 

150 personen: €7 p.p.

 

 🎤: Multimedia pubquiz

🕙: Avondvullend 

 

35 personen: €18,50 p.p.

50 personen: €16 p.p. 

100 personen: €12 p.p. 

150 personen: €10 p.p.

 

📍 LocatieOveral in Nederland

 

✔️ Inclusief:

  • Presentator
  • Kleine prijzen voor de winnaars

 Uit te bereiden met:

  • Huur apparatuur (geluidsinstallatie, beamer/scherm) indien niet aanwezig
  • Afterparty