Popquiz op locatie

Personeelsfeest? De popquiz is een ideaal uitje voor uw personeelsfeest, vrijdagmiddagborrel of voor uw vereniging. Een lekker muzikale avond vol met al dan niet nuttige weetjes over de popgeschiedenis. De Quizmeester zorgt voor originele vragenrondes die ludiek worden afgewisseld en vol enthousiasme gepresenteerd worden. 

 

Horeca-ondernemer? Ook met een horecazaak is een popquiz een ideaal evenement dat eens in de zoveel tijd gedaan kan worden. Met de op maat gemaakte quizzen van De Quizmeester slaat u meerdere vliegen in één klap: uw zaak zit vol op een misschien wel 'stille' avond, u bindt potentiële nieuwe klanten aan u en bovendien is het niet ongebruikelijk om inschrijfgeld aan deelnemers te vragen. Met andere woorden: de avond betaalt zichzelf terug.  Heeft u interesse in een van de quizzen of heeft u een vraag? Schroom niet om contact op te nemen via 0614852110, info@dequizmeester.nl of het contactformulier.

Klassieke Popquiz

Een popquiz is een quiz die geheel gewijd is aan popmuziek. Denken uw deelnemers alles te weten over muziek uit de laatste zes decennia? De Quizmeester zou De Quizmeester niet zijn als deze klassieke variant niet in een origineel jasje wordt gegoten. De quiz bevat in elk geval een plaatjes- en een veel muziekrondes. Maar ook een 'lijstjesronde', 'bruggetjesronde', '50/50-ronde', 'koppelronde'  en nog veel meer. De presentator neemt uw publiek de hele avond mee langs de meest uiteenlopende categorieën.  De Quizmeester zorgt voor een uitdagende en originele popquiz met een groot 'o-ja!-gehalte'. Omdat de vragen divers zijn en van alle tijden, is een popquiz ideaal als evenement in uw café of bij uw personeelsfeest of familiedag.


Multimedia popquiz

De multimedia popquiz is een popquiz die visueel wordt begeleid door filmpjes, plaatjes en geluidsfragmenten. De vragenrondes hebben ieder een eigen thema en worden op originele wijze afgewisseld met o.a. muziekclips, foto's, fragmenten en nog veel meer. De Quizmeester garandeert een topavond waar nog zeker over nagepraat zal worden.


Popquiz met livemuziek

Er gaat niets boven een popquiz die wordt begeleid door livemuziek! De gezellige feestband zorgt dat de avond muzikaal wordt omlijst met tal van meezingers en andere herkenbare hits. Ondertussen speel je natuurlijk de gezellige quiz.