Wat is muziekbingo?

Muziekbingo is een bingo met liedjes in plaats van getallen. De dj draait in willekeurige volgorde allerlei liedjes aan elkaar binnen een bepaald thema, hoor je een liedje dat op jouw kaart staat? Dan streep je 'm af.

Muziekbingo liedjesbingo

Misschien heb je er wel eens van gehoord: muziekbingo, maar wat is het? Muziekbingo werkt hetzelfde als een normale bingo, maar in plaats van getallen staan er liedjes op je bingokaart en in plaats van een bingomolen staat er een dj! De dj mixt tal van liedjes, al dan niet binnen een thema, aan elkaar. Hoor je een liedje dat op jouw bingokaart staat? Streep 'm af en wie weet heb je als eerste bingo! Je hebt dus de spanning van een klassieke bingo, gecombineerd met enthousiasmerende karakter van de muziek. Het is één groot muzikaal feest der herkenning. Let op, de liedjes worden in hoog tempo soepel achter elkaar gemixt door de dj waardoor het een continu meezing- en dansspektakel wordt. 

De Muziekbingo is een geweldig alternatief voor een popquiz, het is namelijk aantrekkelijk en laagdrempelig voor ieder niveau: van popnerd tot leek. 

Bingo?

Ja, ik herken dit nummer! Maar hoe heet-ie ook alweer? O ja, ik weet het! En hij staat ook nog eens op mijn kaart. BINGO!!

Heb jij een volle rij, een kruis of een volle kaart? Roep het door de zaal en kom naar voren. De bingomaster zal uiteraard eerst controleren of het een goede bingo is en zo ja, win jij een geweldige prijs.

Valse bingo?

Dacht je een nummer te herkennen maar het blijkt toch niet zo te zijn en roep je onterecht 'BINGO'? Dan moet je een liedje zingen! Uiteraard is de rest van de zaal wel bereid om even met je mee te zingen.

Welke muziekbingo thema's zijn er?

De muziekbingo is te spelen in 32 verschillende thema's en daarmee is De Quizmeester de meest veelzijdige aanbieder van Nederland. Bekijk Muziekbingo thema's voor het overzicht. Mist u toch een thema of wilt u de bingo helemaal zelf samenstellen? In overleg kan de bingo ook geheel op maat worden gemaakt inclusief op maat ontworpen bingokaarten!

Hoelang duurt muziekbingo?

Eén ronde muziekbingo duurt ongeveer een uur en er valt drie keer bingo per ronde. Vaak worden er één, twee of drie rondes gespeeld van een uur. Voor iedere ronde kiest u uw favoriete thema en daarmee stelt u zelf uw ideale muzikale avond samen!

Afterparty?

Na de bingo nog even doorgaan met feesten? Geen probleem! Naar wens dansen we nog door tot in de late uurtjes met muziek van de dj.

Raak je niet uitgezongen? Het is ook mogelijk om na de bingo nog een karaoke te doen!

Sfeerimpressie

Bingokaarten