Pubquiz Café De Zon Lent

De leukste pubquiz van nijmegen! iedere tweede vrijdag vd maand

Op misschien wel het mooiste stukje van Nijmegen, op het eiland Veur-Lent, ligt Café De Zon waar De Quizmeester sinds 2019 maandelijks de pubquiz verzorgt. Op iedere tweede vrijdag van de maand verwelkomen Tom en Kim vele teams die strijden om de (meestal eetbare) prijzen. De quiz bestaat uit 8 rondes en iedere ronde heeft zijn eigen thema, onder andere de koppelronde, muziekronde, bruggetjesronde en de populaire lijstjesronde zijn vaste onderdelen. Meld jouw team aan via info@cafedezonlent.nl of via dit contactformulier en kom genieten van de pubquiz en de uitgebreide drankkaart!

 

Volgende editie: Vrijdag 12 augustus 2022. meld je hier aan!

Volgende pubquiz Café de Zon Lent 12 augustus

Pubquiz 15 juli 2022

Eén dag voordat de vierdaagsefeesten in Nijmegen losbarsten, vond er nog een pubquiz plaats op het eiland bij Café de Zon. Nieuwkomer Niet Beij Ons ging er gelijk met de winst vandoor en liet alle ervaren teams achter zich. Wel wist de Borrelplank nog de bitterballen halverwege te winnen. Graag tot de volgende keer op 12 augustus!

Pubquiz 10 juni 2022

Een bomvol Café de Zon met maar liefst 11 enthousiaste teams die streden om de prijzen. Na twee keer verliezen op een shoot-outvraag, wist Borrelplank eindelijk eens de pubquiz te winnen. Dat deden ze ook nog met een grote overmacht: geen enkel team kwam ook maar in de buurt van hun score. De bitterballen halverwege gingen naar nieuwkomer FC ntb. Eervolle vermeldingen voor  What's gonna Happn die halverwege nog 7e stonden en het uiteindelijk nog tot de tweede plaats wisten te schoppen. En voor PAMATI die met een uitgedunde versie van hun team speelde maar toch gewoon meededen met z'n tweeën. Graag tot de volgende keer, eenmalig op de derde vrijdag, namelijk 15 juli 2022!

Pubquiz 13 mei 2022

Het was wederom spannend bovenin de ranglijst deze pubquiz. Ondanks een sublieme themaronde en muziekronde van TisNix, moesten ze toch een shoot-outvraag spelen tegen Borrelplank. Voor Borrelplank was het een déjà vu met de vorige editie, toen ze ook gedeeld eerste werden. De winnaar was uiteindelijk TixNix! De bitterballen halverwege gingen naar What's gonna Happn die verder over de hele quiz gezien iets minder goed scoorden dan vorige maand. De volgende editie is op 10 juni, graag tot dan!

pubquiz 8 april 2022

Een nieuwe poging voor een nieuw pubquiz-seizoen op het eiland. 6 gezellige teams streden om de prijzen maar er kon maar één team de winnaar zijn. Om dat te bepalen was er weliswaar een shoot-out nodig, die het best werd beantwoord door What's gonna happn! PAMATI ging er halverwege vandoor met de bitterballen. De volgende editie vindt plaats op vrijdag de 13e, als dat maar goed gaat. Graag tot dan!

Pubquiz vrijdag 12 november 2021

Het was een bijzondere editie van de pubquiz deze vrijdag. Allereerst vond de pubquiz plaats op de vooravond voor weer een nieuwe lockdown en kon er voorlopig voor het laatst tot middernacht geborreld worden. Daarnaast zat uw vaste quizmaster ook nog eens in thuisisolatie en werd de pubquiz voor het eerst gepresenteerd door niemand minder dan Kim! En dat deed ze voortreffelijk. Team TisNix was dit keer in wereldvorm na hun tweede plek bij de vorige quiz, ze behaalden een monsterscore van 85 punten en lieten alle concurrentie ver achter zich. De Bonsaiboompjesknippers behaalden dankzij een voortreffelijke ronde 8 nog de tweede plaats. Koploper in het algemeen klassement Sunset werd derde en dit was helaas niet genoeg om de koppositie te behouden. Hopelijk kan de finalequiz van dit seizoen gewoon doorgaan, dan spelen we de Top 2000-editie van de pubquiz op het eiland. Graag tot 10 december!

pubquiz vrijdag 8 oktober 2021

Na anderhalf jaar stond eindelijk de pubquiz op het eiland weer op het programma. Na het abrupt beëindigde seizoen in 2020, is dit keer een nieuw, weliswaar kort, seizoen gestart. Wie na drie edities bovenaan staat, wordt kampioen. De doorgewinterde pubquizzers van Sunset maakten hun debuut bij
Café De Zon en wisten gelijk de winst te pakken. Vaste gasten TisNix wisten dankzij een ijzersterke muziekronde nog de tweede plaats te halen en de Bitterballenbonusvraag ging naar de Bonsaiboompjesknippers. Bedankt voor jullie deelname deze eerste editie van het jaar, en graag tot de volgende op vrijdag 12 november 2021! 

Pubquiz vrijdag 13 maart 2020

Een druk bezochte pubquiz afgelopen vrijdag bij Café De Zon Lent, en dat op een onzekere dag als vrijdag de 13e ;). Spannend was het bovenin want bijna na iedere ronde was er een andere koploper. Halverwege stond Quizitnie weliswaar ook bovenaan maar ze zakten na ronde 5 en 6 weg naar plek 4 om na een uitstekende eindsprint toch nog bovenaan te eindigen. De nacho's halverwege gingen naar Die Brabo's en de heren en dames van TisNix wisten met een keurige score hun koppositie in het algemeen klassement te behouden. Graag tot de volgende editie, tweede vrijdag van de maand op 10 april!

Pubquiz vrijdag 10 januari 2020

Gisteren vond de aftrap plaats van het pubquizseizoen 2020 bij Café De Zon Lent. Gedurende 10 quizzen worden de totaalscores bij elkaar opgeteld en er zijn aan het einde van het jaar mooie seizoensprijzen te winnen. Ook de 'zomerkampioen' wordt na de quiz in juli beloond met een prijs. Voorlopig gaat TisNix nipt aan kop in het algemeen klassement, op de voet gevolgd door de Heselboulevard en Berns Lent. We zijn er in februari even tussenuit maar vanaf maart zijn we iedere tweede vrijdag van de maand bij jullie terug met een nieuwe editie van de pubquiz Café de Zon, graag tot 13 maart dus

 

 

 

 

Pubquiz vrijdag 8 november 2020

Een spannende quiz gisteren bij Café De Zon Lent met veel teams die dicht bij elkaar eindigden. Maar team TisNix stak er uiteindelijk met kop en schouders bovenuit en ging er vandoor met hun eerste overwinning. Blaaskapel Ophelia werd traditiegetrouw tweede en Mathijs en de Takkewijven lijken wel patent te hebben op de bitterballen van de nummer een-na-laatst. De laatste quiz van dit jaar vindt plaats op vrijdag 13 december en staat geheel in het teken van muziek! Graag tot dan!