Pubquiz Café De Batavier Wanroij

Een van de  gezelligste cafés van Noord-Brabant ligt in Wanroij en heet De Batavier. Sinds 2018 verzorgt De Quizmeester er de multimedia pubquiz die meerdere keren per jaar gehouden wordt en de popquiz met livemuziek jaarlijks op 29 december. Rob a.k.a. Bokkie zorgt ervoor dat je geen enkel moment zonder bier komt te zitten, zelfs al puilt de kroeg van alle kanten uit. Aanmelden voor de pubquiz kan via de social media-kanalen van De Batavier en aldaar word je ook op de hoogte gehouden van de nieuwe edities. 

 

Aankomende editie:

5 april 2024

 

Pubquiz zaterdag 30 september 2023

Pubquiz vrijdag 17 juli 2020

Een corona-proof doch zeer gezellige pubquiz gisteren bij Café de Batavier in Wanroij! Prijzen waren er voor de hele top 3 en voor het eerst in de Wanroijse pubquizgeschiedenis wist Gewon doen 1 de quiz te winnen. Proficiat met alle prijzen (die waarschijnlijk allang opgedronken zijn) en graag tot de volgende editie in het najaar!

Popquiz zondag 29 december 2019

Gisteren vond de tweede editie plaats van de popquiz bij Café de Batavier in Wanroij samen met de mannen van Music On Demand . En wat een avond! Het café was volle bak en de band speelde plankgas. De finale ging tussen drie teams waarvan er een wel heel duidelijk bovenuit sprong, Het Ligt Op 't Puntje Van M'n Tong, gefeliciteerd met de tweede overwinning op rij en tot volgend jaar!

Pubquiz vrijdag 20 september 2019

Afgelopen vrijdag vond de tweede pubquiz van dit seizoen plaats bij Café de Batavier. Dennis en Maurice begonnen (bijna traditiegetrouw) stroef aan de quiz maar ze wisten na 10 rondes toch aan het langste eind te trekken. De Grijze Wijzen eindigden vlak daarachter samen met nieuwkomer AK Helden. Na deze quiz is gelijk het algemeen klassement bekend geworden met als winnaar(s) Dennis & Maurice! De prijsuitreiking daarvan vindt plaats samen met de popquiz op 29 december.

Pubquiz Vrijdag 3 mei 2019

Gisteren werd het startschot gegeven voor het nieuwe pubquiz-seizoen in Wanroij bij Café de Batavier. Een aantal nieuwe deelnemers maar ook veel oude bekenden. Nieuw dit seizoen zijn de prijzen voor de rondewinnaars en daar werd fanatiek om gestreden. Dennis en Maurice waren de koningen van de rondewinnaars en uiteindelijk trokken ze ook in de eindklassering aan het langste eind.