Café De Zon Overasselt

pubquiz en muziekbingo in het gezellige overasselt

In het gezellige Overasselt verzorgt De Quizmeester sinds 2019 de multimedia pubquiz! Teams krijgen een warm welkom van kasteleins Ronald en Maarten. Houd de social media van De Zon in de gaten voor de volgende editie en kom genieten van de gezellige multimedia pubquiz en de uitgebreide bierkaart met meer dan 100 verschillende soorten speciaalbier! Gezelligheid gegarandeerd dus.

Vanaf 2021 wordt hier ook de muziekbingo verzorgd.

 

Volgende editie: Pubquiz 23 september 2023

 


Pubquiz zondag 29 juni 2020

Op kermiszondag in Overasselt had ik de eer om de pubquiz te verzorgen bij Café De Zon. Corona-proof in de grote zaal met precies het maximum van 30 personen en de antwoorden werden digitaal gegeven. Het team 'Wij weten van niks' deed hun naam absoluut geen eer aan en zorgde ervoor dat de quiz bovenin niet spannend werd. 

Popquiz zaterdag 28 december 2019

Zaterdag 29 december vond de eerste editie plaats van de popquiz bij Café De Zon in Overasselt. Old & Wise en VTEC staken er in de reguliere stand bovenuit en zij mochten het in de finale samen met De Singles uitvechten om de eindoverwinning. Het kwam aan op een sing-off tussen VTEC en De Singles waarbij VTEC nipt won. Gefeliciteerd met de eerste prijs in deze eerste editie! 

Pubquiz woensdag 29 mei 2019

Op 29 mei 2019 vond de eerste pubquiz plaats in Overasselt onder leiding van De Quizmeester. En wat was het gezellig! In een bomvol Café De Zon streden 13 enthousiaste teams om de fles Grolsch en de onmetelijke eer. Team Wicky stond in de eerste pauze al ruimschoots bovenaan en hebben die voorsprong ook niet meer weggegeven. De pitcher bier voor de een-na-laatste plaats ging naar De Maanmannen 2. Overasselt, jullie waren geweldig! Tot de volgende editie!