Particulier

De pubquizzen van De Quizmeester zijn ook te boeken voor particulieren. Een ideale activiteit voor een personeelsfeest of tijdens een vriendenweekend. Eindelijk eens te weten komen wie de slimste vrienden of familieleden zijn op een leuke, verrassende en niet al te serieuze manier. De Quizmeester zorgt voor originele vragenrondes die ludiek worden afgewisseld en vol enthousiasme gepresenteerd worden. 

Klassieke pubquiz

Wat is de hoogste berg van Afrika? Wie vermoordde Willem van Oranje? Wat is de bijnaam van Batman? De klassieke pubquiz bevat acht heel verschillende vragenrondes in allerlei categorieën.

De Quizmeester zou De Quizmeester niet zijn als deze klassieke variant niet in een origineel jasje wordt gegoten. De quiz bevat in elk geval een plaatjes- en een muziekronde. Maar ook een 'lijstjesronde', 'bruggetjesronde', '50/50-ronde', 'koppelronde'  en nog veel meer. De presentator neemt uw publiek de hele avond mee langs de meest uiteenlopende categorieën. Samen met u wordt het publiek geregeld en De Quizmeester zorgt vervolgens voor een topavond vol leuke weetjes, gezelligheid en hilariteit.


Multimedia pubquiz

De multimedia pubquiz is een pubquiz die visueel wordt begeleid door filmpjes, plaatjes en geluidsfragmenten. De vragenrondes hebben ieder een eigen thema en worden op originele wijze afgewisseld met interessante, hilarische, lokale en actuele weetjes. De Quizmeester garandeert een topavond waar nog lang over nagepraat zal worden.


Popquiz

Een popquiz is een quiz die geheel gewijd is aan popmuziek. Denken uw deelnemers alles te weten over muziek uit de laatste zes decennia? Intro's, plaatjes, videoclips of andere leuke weetjes komen aan bod. De Quizmeester zorgt voor een uitdagende en originele popquiz met een groot 'o-ja!-gehalte'. Omdat de vragen divers zijn en van alle tijden, is een popquiz ideaal voor elke gelegenheid.