Particulier

Klassieke pubquiz

Wat is de hoogste berg van Afrika? Wie vermoordde Willem van Oranje? Wat is de bijnaam van Batman? De klassieke pubquiz bevat acht vragenrondes in allerlei categorieën inclusief een plaatjesronde en een muziekronde. De Quizmeester zorgt voor een topavond vol leuke weetjes, gezelligheid en hilariteit en zorgt dat de quiz úw quiz wordt.


Multimedia pubquiz

De multimedia pubquiz is een pubquiz die visueel wordt begeleid door filmpjes, plaatjes en geluidsfragmenten. De vragenrondes hebben ieder een eigen thema en worden op originele wijze afgewisseld met interessante, hilarische, lokale en actuele weetjes. De Quizmeester garandeert een topavond waar nog lang over nagepraat zal worden.


Popquiz

Een popquiz is een quiz die geheel gewijd is aan popmuziek. Denken uw deelnemers alles te weten over muziek uit de laatste zes decennia? Intro's, plaatjes, videoclips of andere leuke weetjes komen aan bod. De Quizmeester zorgt voor een uitdagende en originele popquiz met een groot 'o-ja!-gehalte'. Omdat de vragen divers zijn en van alle tijden, is een popquiz ideaal voor elke gelegenheid.


Voetbalquiz

Een Voetbalquiz is, vanzelfsprekend, een quiz die geheel in het teken staat van voetbal. De deelnemers krijgen geluidsfragmenten, beeldfragmenten en plaatjes te zien, we duiken de geschiedenisboeken in én testen of de deelnemers op de hoogte zijn van het hedendaagse voetbal.