Pubquiz/Themaquiz

Met de op maat gemaakte quizzen van De Quizmeester slaat u meerdere vliegen in één klap: uw zaak zit vol op een misschien wel 'stille' avond, u bindt potentiële nieuwe klanten aan u en bovendien is het niet ongebruikelijk om inschrijfgeld aan deelnemers te vragen. Met andere woorden: de avond betaalt zichzelf terug.  Heeft u interesse in een van de quizzen of heeft u een vraag? Schroom niet om contact op te nemen via 0614852110, info@dequizmeester.nl of het contactformulier.

Klassieke pubquiz

Wat is de hoogste berg van Afrika? Wie vermoordde Willem van Oranje? Wat is de bijnaam van Batman? De klassieke pubquiz bevat acht vragenrondes in allerlei categorieën inclusief een plaatjesronde en een muziekronde. De Quizmeester neemt uw publiek de hele avond mee langs de meest uiteenlopende categorieën. Samen met u wordt het publiek geregeld en De Quizmeester zorgt vervolgens voor een topavond vol leuke weetjes, gezelligheid en hilariteit.


Multimedia pubquiz

De multimedia pubquiz is een pubquiz die visueel wordt begeleid door filmpjes, plaatjes en geluidsfragmenten. De vragenrondes hebben ieder een eigen thema en worden op originele wijze afgewisseld met interessante, hilarische, lokale en actuele weetjes. De Quizmeester garandeert een topavond waar nog lang over nagepraat zal worden.


Popquiz

Een popquiz is een quiz die geheel gewijd is aan popmuziek. Denken uw deelnemers alles te weten over muziek uit de laatste zes decennia? Intro's, plaatjes, videoclips of andere leuke weetjes komen aan bod. De Quizmeester zorgt voor een uitdagende en originele popquiz met een groot 'o-ja!-gehalte'. Omdat de vragen divers zijn en van alle tijden, is een popquiz ideaal als evenement in uw café.


Sport- of Voetbalquiz

Een Voetbalquiz is, vanzelfsprekend, een quiz die geheel in het teken staat van voetbal. De deelnemers krijgen geluidsfragmenten, beeldfragmenten en plaatjes te zien, we duiken de geschiedenisboeken in én testen of de deelnemers op de hoogte zijn van het hedendaagse voetbal. Ook is het mogelijk om een quiz te bestellen die in het teken staat van sport in het algemeen. Een sport- of voetbalquiz is een uitstekende activiteit om de ledenvergadering of om de afsluitende barbecue van uw vereniging op te leuken, maar het is ook een leuke activiteit in uw café. Zeker ook vlak voor of tijdens een groot toernooi of Olympische Spelen.