Pubquiz voor bedrijfsuitjes en verenigingen

origineel, leuk en leerzaam personeelsfeest

Wilt u de meest originele pubquiz op uw personeelsfeest of personeelsuitje? Schroom niet om contact op te nemen via 0614852110info@dequizmeester.nl of het contactformulier.

Klassieke pubquiz

Wat is de hoogste berg van Afrika? Wie vermoordde Willem van Oranje? Wat is de bijnaam van Batman? De klassieke pubquiz bevat acht vragenrondes in allerlei categorieën inclusief een plaatjesronde en een muziekronde. De Quizmeester neemt uw publiek de hele avond mee langs de meest uiteenlopende categorieën. Er wordt gezorgd voor een topavond/middag vol leuke weetjes, gezelligheid en hilariteit voor u en uw collega's.

 

 


Multimedia pubquiz

De multimedia pubquiz is een pubquiz die visueel wordt begeleid door filmpjes, plaatjes en geluidsfragmenten. De vragenrondes hebben ieder een eigen thema en worden op originele wijze afgewisseld met interessante, hilarische, lokale en actuele weetjes. Wilt u graag een vragenronde over uw bedrijf of vereniging? Geen probleem. De Quizmeester garandeert een topavond voor uw leden of uw personeel waar nog lang over nagepraat zal worden.

 

 


Popquiz

Een popquiz is een quiz die geheel gewijd is aan popmuziek. Denken uw deelnemers alles te weten over muziek uit de laatste zes decennia? Intro's, plaatjes, videoclips of andere leuke weetjes komen aan bod. De Quizmeester zorgt voor een uitdagende en originele popquiz met een groot 'o-ja!-gehalte'. Omdat de vragen divers zijn en van alle tijden, is een popquiz ideaal als personeelsfeest of bij uw vereniging.

 

 


Voetbalquiz

Een Voetbalquiz is, vanzelfsprekend, een quiz die geheel in het teken staat van voetbal. De deelnemers krijgen geluidsfragmenten, beeldfragmenten en plaatjes te zien, we duiken de geschiedenisboeken in én testen of de deelnemers op de hoogte zijn van het hedendaagse voetbal. Gaat het bij u op de werkvloer meer over voetbal dan over het werk? Dan is een voetbalquiz ideaal. Een pubquiz over voetbal is ook een uitstekende activiteit om de ledenvergadering of om de afsluitende barbecue van uw voetbalclub op te leuken.