Popquiz Café Vrienden Druten

Café Vrienden is een mooi, volledig gerenoveerd café in hartje Druten. Noud runt het café waar regelmatig plaats is voor muziek en pubquizzen.

 

Volgende edities:

  • Pubquiz op 15 november 2023
  • Popquiz op 20 december 2023.

Volgende editie: Pubquiz Café Vrienden Druten 15 november 2023

Een bijna helemaal vol café streden 8 teams om de prijzen. Het team Wij dachten dat dit speeddaten was, was op volle sterkte en wist niet alleen met overmacht te winnen, ook de bitterballen halverwege waren voor hen. De volgende editie is op 15 november, graag tot dan!

Pubquiz Café Vrienden Druten 20 september 2023

Het was een heel gezellige eerste editie van de pubquiz bij Café Vrienden in Druten. Halverwege was al de eerste prijs van de avond te winnen, namelijk de bitterballen. Die prijs ging naar Boeremoes. Het bleef tot het einde spannend want vlak voor de laatste rondes stonden de twee teams bovenin nog gelijk. Ronde 8 heeft uiteindelijk de doorslag gegeven en het team Wij dachten dat dit speeddaten was wist uiteindelijk de allereerste editie te winnen. Dank aan alle teams voor het meedoen en graag tot de volgende editie op 18 oktober!

Muziekbingo Druten 6 mei 2023

Muziekbingo Druten 14 januari 2023

Muziekbingo Druten Café Vrienden Nederlandstalig Gouwe ouwe

Popquiz Café Vrienden Druten 15 oktober 2022

Een zeer geslaagde eerste editie van de popquiz in Druten! Het bleef tot het eind spannend bovenin en uiteindelijk won Marijke team 2 met een half punt verschil. Ook door de andere teams werd er heel fanatiek gestreden om de prijzen. Graag tot de volgende editie!