Pubquiz Ons Caffeej Uden

Het meest veelzijdige café van Uden is Stadscafé Ons Caffeej. En bij zo'n veelzijdig café hoort een pubquiz! Van november t/m april is er iedere eerste donderdag van de maand een pubquiz verzorgd door De Quizmeester. Winnen is er niet makkelijk want hier komen een paar hele sterke teams die er steevast iedere eerste donderdag zitten. Aanvangstijd is half 9 en de quiz bestaat uit 8 rondes met ieder een ander thema. De plaatjesronde, bruggetjesronde, muziekronde en de populaire lijstjesronde zijn vast onderdeel van de pubquiz. Aanmelden voor de pubquiz kan op de avond zelf aan de bar maar wil je toch alvast een sfeerimpressie? Kijk dan eens op de website van Ons Caffeej!

 

Pubquiz Donderdag 5 maart 2020

Tot op het laatste moment bleef het spannend gisteravond bij Stadscafé Ons Caffeej. The Guilty Pleasures hadden duidelijk koers gezet op de nummer 1-positie in het algemeen klassement en ze gingen ook voortvarend van start. Vlak voor de (door The Guilty Pleasures) o zo gevreesde ronde 8 stonden ze nog bovenaan maar door een sublieme eindsprint van Vink Prima ging laatstgenoemde nog met ruime marge aan kop in de eindstand. Bitterballen waren er voor Mon Cherry en FC Duikboot. In het algemeen klassement lijkt het een gelopen race te zijn voor Vink Prima met een verschil van 16 maar je weet het nooit. Graag tot de laatste editie van dit pubquiz-seizoen op 2 april!

Pubquiz donderdag 9 januari 2020

Hierbij de uitslag van de quiz, een knus gezelschap maar het was boven in de stand spannender dan ooit. The Guilty Pleasures stonden aan het einde van ronde 7 nog bovenaan maar in ronde 8 moesten ze het uiteindelijk toch afleggen tegen Vink Prima die vol op koers zijn om het etentje te winnen aan het einde van het seizoen. Graag dus tot 6 februari bij de nieuwe editie van de O.C.Kwis!

Pubquiz donderdag 12 december 2019

De uitslag van de pubquiz bijStadscafé Ons Caffeej. Vink Prima eindigde dit keer niet op de plek die ze gewend zijn, maar wie wel? Is dat hun negatieve tegenhanger?

Naast de eerste prijs, wonnen zij maar liefst twee keer de bitterballenbonusvraag. Laten jullie de volgende keer wat over voor de rest, Vink Nie Prima??

De volgende editie vindt plaatst op donderdag 9 januari, een fijne jaarwisseling gewenst en graag tot dan