Pubquiz Café De Zon Lent

De leukste pubquiz van nijmegen!

Op misschien wel het mooiste stukje van Nijmegen, op het eiland Veur-Lent, ligt Café De Zon waar De Quizmeester sinds 2019 maandelijks de pubquiz verzorgt. Op iedere tweede vrijdag van de maand verwelkomen Tom en Kim vele teams die strijden om de (meestal eetbare) prijzen. De quiz bestaat uit 8 rondes en iedere ronde heeft zijn eigen thema, onder andere de koppelronde, muziekronde, bruggetjesronde en de populaire lijstjesronde zijn vaste onderdelen. Meld jouw team aan via info@cafedezonlent.nl en kom genieten van de pubquiz en de uitgebreide drankkaart!

klik hier voor de website van Café De Zon Lent

 

Let op: Vanwege het coronavirus wordt de pubquiz nog eventjes uitgesteld. Houd onze socials in de gaten voor de volgende editie!

Pubquiz vrijdag 13 maart 2020

Een druk bezochte pubquiz afgelopen vrijdag bij Café De Zon Lent, en dat op een onzekere dag als vrijdag de 13e ;). Spannend was het bovenin want bijna na iedere ronde was er een andere koploper. Halverwege stond Quizitnie weliswaar ook bovenaan maar ze zakten na ronde 5 en 6 weg naar plek 4 om na een uitstekende eindsprint toch nog bovenaan te eindigen. De nacho's halverwege gingen naar Die Brabo's en de heren en dames van TisNix wisten met een keurige score hun koppositie in het algemeen klassement te behouden. Graag tot de volgende editie, tweede vrijdag van de maand op 10 april!

Pubquiz vrijdag 10 januari 2020

Gisteren vond de aftrap plaats van het pubquizseizoen 2020 bij Café De Zon Lent. Gedurende 10 quizzen worden de totaalscores bij elkaar opgeteld en er zijn aan het einde van het jaar mooie seizoensprijzen te winnen. Ook de 'zomerkampioen' wordt na de quiz in juli beloond met een prijs. Voorlopig gaat TisNix nipt aan kop in het algemeen klassement, op de voet gevolgd door de Heselboulevard en Berns Lent. We zijn er in februari even tussenuit maar vanaf maart zijn we iedere tweede vrijdag van de maand bij jullie terug met een nieuwe editie van de pubquiz Café de Zon, graag tot 13 maart dus

 

 

 

 

Pubquiz vrijdag 8 november 2020

Een spannende quiz gisteren bij Café De Zon Lent met veel teams die dicht bij elkaar eindigden. Maar team TisNix stak er uiteindelijk met kop en schouders bovenuit en ging er vandoor met hun eerste overwinning. Blaaskapel Ophelia werd traditiegetrouw tweede en Mathijs en de Takkewijven lijken wel patent te hebben op de bitterballen van de nummer een-na-laatst. De laatste quiz van dit jaar vindt plaats op vrijdag 13 december en staat geheel in het teken van muziek! Graag tot dan!